Menő játékok
Top 10 Web Games
  1. 1 8 Ball Pool
  2. 2 Slither.io
  3. 3 Happy Wheels
  4. 4 Tanki Online
  5. 5 Agar.io
  6. 6 Basketball Stars
  7. 7 Soccer Stars Mobile
  8. 8 Wings.io
  9. 9 Soccer Physics
  10. 10 Contract Wars
Akció
Sportok
Verseny
Mutatvány
Fejtörő
3D
Puffantsd le mind

Reklám

Többrésztvevős

Játékok a Miniclipen

Üdvözlünk a Miniclip.com-on, a vezető online játékoldalon, ahol elképesztő mennyiségű ingyenes online játékkal játszhatsz, beleértve akciójátékokat, sportjátékokat, fejtörő játékokat, lányoknak szóló játékokat, mobil játékokat, iPhone játékokat, Android játékokat, Windows telefon játékokat, gyerekeknek szóló játékokat, flash játékokat és még sok mást.

A játékos játékai és eredményei

A Miniclipen a játékban olyan játék statisztikákat vezethetsz, mint a legjobb eredmény, rangsorolás saját játékos oldaladon, és díjakat kaphatsz, ha játszol. Létrehozhatod saját Miniclip avatarod is ruhákkal és kiegészítőkkel, hogy képviseld magad vicces Miniclip játékainkban. Játszhatsz egyszemélyes játékokat vagy masszív többrésztvevős játékokat más játékosokkal a világ bármely tájáról.

Szórakozz a többiekkel

Regisztrálj ingyenesen, hogy a regisztrált játékosok minden olyan előnyét kihasználhasd, mint például a legjobb eredmények, saját avatar, statisztikák, díjak és még sok minden más.

Játssz mobil játékokkal ingyen online menet közben!

Játszhatsz mobil játék verziókkal ingyenesen online közvetlenül a Miniclip.com-on anélkül, hogy lenne mobil telefonod. Ha van mobilod, ingyenesen kipróbálhatod a játékokat a Miniclipen, majd letöltheted őket iPhone, Android vagy Windows telefonodra, hogy út közben is játszhass!

Jelentkezz be a Miniclip.com-hoz

bezáró csúszka